VÅR PRODUKSJON

Utover leveranser av standard lagervarer, har BAGGES AS et velutstyrt verksted med moderne maskiner og dyktige operatører. Her bearbeider vi elektrisk isolasjon, termisk isolasjon, teknisk plast og pakningsmaterialer. Vi har også et godt utrustet automasjonssenter for montasje/sammenstilling av ventiler og aktuatorer med tilbehør samt innstilling av settrykk på sikkerhetsventiler opp til gitte dimensjoner. I tillegg har vi en egen systue hvor vi produserer bl.annet kompensatorer og verneutstyr i forskjellige materialer.

CNC MASKINER

Vi har både CNC-styrte sager, maskineringssentre og dreiebenk. Våre CNC maskiner programmeres via Mastercam. Dyktige operatører og et innarbeidet kvalitetssystem sikrer at de forskjellige detaljer blir produsert i henhold til våre kunders spesifikasjoner.

MASKINERING AV DETALJER

Vi har flere maskineringssentre hvor vi typisk produserer elektriske isolasjonsdetaljer og andre detaljer i både termoplast- og herdeplast-materialer. All maskinering foregår uten kjølemiddel for å forhindre fuktopptak i materialene.

SYSTUE

Systue med produksjon av kompensatorer, verneutstyr, beskyttelsesduker og isolasjonsputer.