BAGGES og Klinger

Vi feirer 100 års samarbeid!

FEIRING AV JUBILEUM

I 100 år har Klinger og BAGGES hatt et tett samarbeid.  

Dette ble feiret og markert i forrige uke, da styreleder Tomm Alf Nielsen og daglig leder Geir Gudmundsen var på besøk hos Klinger i Østerrike. 

De fikk også overrakt to herlige “Sacherkaker” med vår jubileumslogo på, som ble tatt med hjem til alle ansatte i BAGGES.  

VIDERE SAMARBEID

BAGGES har fokus på kvalitet og partnerskap ovenfor sine leverandører. Det langsiktige samarbeidet med Klinger er et av de beste eksemplene vi har på dette. Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid med Klinger, og går for et nytt århundre med felles suksess. 

Industrien er i stadig utvikling, og nye muligheter dukker opp fortløpende. Da er det viktig å ha en langsiktig leverandør og samarbeidspartner som raskt kan være med på å utvikle løsninger på nye utfordringer. Dette gir en uvurderlig trygghet i en ellers så travel hverdag. 
Vi ønsker å uttrykke vår største takknemlighet til alle hos Klinger for et fantastisk samarbeid.   

KLINGER PAKNINGER

Som en ledende global produsent og leverandør av tetningsmaterialer, er Klinger's produkter å finne overalt hvor det er behov for å sikre væsker og gasser i rørledninger og beholdere.
Vi tilbyr Klinger-pakninger i alle kvaliteter, enten det er skreddersydde eller standard pakninger, hele plater eller ferdigkuttede fra vår pakningsskjærer.

Her ser du hele vårt utvalg: Bagges Pakninger

KLINGER VENTILER

Vårt sortiment inkluderer også et bredt utvalg av ventiler fra Klinger, inkludert Kuleventiler, Stempelventiler, Klinger nivåvisere og Se-glass

Klinger's kuleventiler er tilgjengelige i størrelser fra DN10 til DN1000 i PN40, og møter de fleste spesifikasjoner. Ventilene er av høyeste kvalitet og yter utmerket i krevende prosesser, noe som resulterer i en forlenget levetid sammenlignet med konvensjonelle ventiler.