Unifrax blir Alkegen

BAGGES gode samarbeidspartner Unifrax har i disse dager kjøpt opp selskapet Lydell og med dette skiftet navn til Alkegen!

Målet

Unifrax og Lydell har hatt det samme grunnleggende målet om å levere grønnere, renere, tryggere og stillere løsninger til sine kunder. De lager produkter som reduserer forurensningen, sparer energien og leverer en bedre verden for både seg selv, sine kunder og samfunnet som helhet.

Alkegen-produkter er designet med det ultimate målet om å spare energi, redusere forurensning og forbedre sikkerheten for mennesker, bygninger og utstyr. De har mer enn 60 produksjonsanlegg som opererer i alle verdenshjørner og sysselsetter over 9000 ansatte globalt.

Om Alkegen

Alkegen samler to av verdens ledende selskaper som både utvikler og produserer spesialmaterialer.

Målet er å skape en ny innovasjonsdrevet markedsleder med fokus på batteriteknologier, filtreringsmedier, spesialisolasjons- og tetningsmaterialer. 

Gjennom global tilstedeværelse og banebrytende oppfinnelser, leverer Alkegen produkter som gjør at verden kan

Puste lettere, leve grønnere og nå lenger enn noen gang før.

BAGGES ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Alkegen, og vi gleder oss over deres grønne satsing som også er i tråd med våre egne mål og visjoner. Vi er stolte over å være en Alkegen distributør.
 

 

 

 

 

Hør hva CEO John Dandolph sier om introduksjonen til Alkegen